Overfør informasjonen fra en PC

Hvis du ikke overførte informasjonen til Macen da du først konfigurerte den, kan du bruke Overføringsassistent til å overføre informasjonen når som helst. Du kan for eksempel overføre brukerkontoen din, inkludert alle bildene, all musikken og alle filene.

Åpne Overføringsassistent for meg

Overfør informasjonen

Du kan overføre via et kablet eller trådløst nettverk så lenge datamaskinene er koblet til det samme nettverket.

1. Lukk alle andre programmer, åpne Windows-overføringsassistent på PC-en, og følg deretter instruksjonene på skjermen.

Hvis du ikke har Windows-overføringsassistent på PC-en, laster du den ned fra Apple-nettstedet.

Windows-overføringsassistent

2. Velg det du vil overføre, og klikk deretter på Fortsett.

Hvis du vil ha informasjon om hva du kan overføre, eller om å overføre informasjon fra en Mac eller en disk, kan du lese Overfør informasjon fra en datamaskin eller lagringsenhet.

Merk: Under en Windows-overføring kan du bruke en trådløs tilkobling fra en enhet som bruker Soft AP-programvare (et programvareaktivert tilgangspunkt) til å koble til Internett. Ved å bruke et Soft AP-tilgangspunkt under overføringen kan du øke overføringshastighetene over nettverket. Når Tilpass-panelet vises i løpet av overføringen, kan du markere og koble til et tilgangspunkt opprettet av en annen enhet.

Finn den overførte informasjonen på Macen

• Når du logger på en overført brukerkonto, finner du informasjonen din på følgende steder.

Objekt

Plassering

Tilpasset skrivebordsbilde

Angi som skrivebordsbilde på Macen. Hvis du vil endre bildet, bruker du Skrivebord og skjermsparer-valgpanelet.

Åpne Skrivebord og skjermsparer-valgpanelet for meg

Skrivebord og skjermsparer-symbol

E-post

I Mail-programmet.

Åpne Mail for meg

Mail-symbol

Kontakter

I Kontakter-programmet.

Åpne Kontakter for meg

Kontakter-symbol

Kalendere

I Kalender-programmet.

Åpne Kalender for meg

Kalender-symbol

Nettleserens bokmerker, favoritter og hjemmeside

Angitt i Safari.

Åpne Safari for meg

Safari-symbol

Musikk og iOS-programmer i iTunes på PC-en

I iTunes på Macen.

Åpne iTunes for meg

iTunes-symbol

Filer fra de viktigste mappene for dokumenter, videoer, musikk og bilder

I mappene Dokumenter, Filmer, Musikk og Bilder i Hjem-mappen i Finder. I Finder velger du Gå > Hjem.

Prosjekt-symbol

Filer fra skrivebordet

Flyttet til skrivebordet på Macen.

Endre innstillinger for overførte brukerkontoer