Høyreklikk

Hvis du er vant til å høyreklikke på en Windows-maskin, kan du gjøre det samme på Macen ved å holde nede Kontroll-tasten mens du klikker på noe. Hvis du har en Magic Mouse eller en annen type mus med flere knapper, kan du konfigurere musen til å høyreklikke slik du vil. På en styreflate kan du trykke med to fingre.

• Åpne en snarveismeny (eller kontekstmeny): Hold nede Kontroll-tasten og klikk på et symbol, et vindu, verktøylinjen, skrivebordet eller et annet objekt.

Valgene i snarveismenyer er avhengige av hva du klikker på.

• Konfigurer en mus med flere knapper: Velg Apple-menyen > Systemvalg, og klikk deretter på Mus.

Åpne Mus-valgpanelet for meg

• Konfigurer en styreflate: Velg Apple-menyen > Systemvalg, og klikk deretter på Styreflate.

Åpne Styreflate-valgpanelet for meg