Konfigurer en Bluetooth-lydenhet

Bluetooth er en trådløs teknologi som gjør det mulig for datamaskiner og andre enheter å kommunisere uten kabler.

Hvis du vil bruke en Bluetooth-lydenhet, for eksempel hodetelefoner eller høyttalere, må du først sammenkoble enheten med Macen og deretter velge enheten som inn- eller ut-enhet.

Konfigurer en Bluetooth-lydenhet

1. Velg enheten fra Bluetooth-statusmenyen (Bluetooth-symbol) i menylinjen, og velg deretter Koble til.

Hvis Bluetooth-statusmenyen ikke er i menylinjen, velger du Apple-menyen > Systemvalg, klikker på Bluetooth og markerer avkrysningsruten «Vis Bluetooth i menylinjen» nederst i vinduet.

Åpne Bluetooth-valgpanelet for meg

Merk: Hvis Bluetooth ikke vises i Systemvalg, er det mulig at datamaskinen ikke støtter Bluetooth.

2. Følg instruksjonene på skjermen for å konfigurere enheten.

Velg en Bluetooth-kompatibel lydenhet som datamaskinens inn- eller ut-enhet

1. Velg Apple-menyen > Systemvalg, og klikk deretter på Lyd.

Åpne Lyd-valgpanelet for meg

2. Hvis enheten brukes som lyd ut-enhet (for eksempel hodetelefoner), klikker du på Lyd ut. Hvis enheten brukes som lyd inn-enhet (for eksempel et hodesett), klikker du på Lyd inn.

3. Marker enheten du vil bruke, i listen over enheter.