Hvis du tror du har inkompatible påloggingsobjekter

Påloggingsobjekter er programmer som åpnes automatisk når du starter eller logger deg på Macen. Påloggingsobjekter kan enkelte ganger forårsake problemer, for eksempel en tom, blå skjerm under oppstart.

Viktig: Hvis du vil skrive ut disse instruksjonene, klikker du på Del-knappen i Hjelp-vinduet og velger Skriv ut.

Test påloggingsobjektene dine

1. Velg Apple-menyen > Systemvalg, og klikk deretter på Brukere og grupper.

Åpne Brukere og grupper-valgpanelet for meg

2. Klikk på kontonavnet ditt under Nåværende bruker, og klikk deretter på Påloggingsobjekter øverst i vinduet.

Skriv ned påloggingsobjektene – du kommer til å få bruk for listen senere.

3. Marker alle påloggingsobjektene, og klikk deretter på Fjern-knappen .

4. Velg Apple-menyen > Omstart.

5. Hvis dette løser problemet, åpner du Brukere og grupper-valgpanelet igjen, legger til påloggingsobjektene ett om gangen og starter Macen på nytt for hvert påloggingsobjekt du legger til.

Når problemet oppstår igjen, følger du trinnene over for å fjerne kun det siste påloggingsobjektet du la til.