Time Machine-problemløsing

Time Machine må opprette en ny sikkerhetskopi

Se:

Hvis det vises en melding om at du må opprette en ny sikkerhetskopi

Generell problemløsing

Forsikre deg om at sikkerhetskopidisken er tilkoblet strømnettet, slått på og koblet til Macen på riktig måte. Hvis sikkerhetskopidisken er koblet til et nettverk, forsikrer du deg om at både disken og Macen er koblet til nettverket. Hvis det er problemer med nettverket, er det mulig at sikkerhetskopidisken ikke er tilgjengelig.

Last ned og installer alle nye oppdateringer til macOS. Hvis du har en Time Capsule-enhet, oppdaterer du den med den nyeste programvaren og firmwaren. Du finner mer informasjon under Oppdater Macen og Apple-kundestøtteartikkelen Oppdater programvaren på AirPort-basestasjonen.