Roter bildet på skjermen

I noen tilfeller kan du rotere skjermbildet. Hvis du for eksempel har en widescreenskjerm, men vil ha en skjerm som er lengre i høyden enn i bredden, kan du rotere skjermbildet 90 grader og deretter rotere selve skjermen, hvis skjermen støtter dette.

Før du starter, bør du lese dokumentasjonen som fulgte med skjermen, for å forsikre deg om at du trygt kan bruke skjermen når den er rotert.

1. Velg Apple-menyen > Systemvalg, klikk på Skjermer og deretter på Skjerm.

Åpne Skjerm-panelet for meg

2. Velg en verdi i Roter- eller Rotering-lokalmenyen.

Hvis lokalmenyen ikke vises, støtter ikke datamaskinen denne funksjonen.