Sett Macen i dvalemodus

Når du ikke bruker maskinen, kan du sette den i dvale for å spare strøm. Når maskinen er i dvale er den slått på, men den bruker mye mindre strøm. Det tar kortere tid å vekke maskinen fra dvale enn det tar å starte den hvis den har vært slått av.

Sett Macen i dvale eller vekk den fra dvale

• Hvis du vil sette Macen i dvale-modus, gjør du ett av følgende:

• Velg Apple-menyen > Dvale.

• Lukk skjermen på en bærbar Macen.

• Hvis du bruker en bærbar Mac med en CD- og DVD-stasjon, trykker du på Tilvalg-Kommando-Mat ut-tasten ⏏.

• Hvis du vil vekke Macen, gjør du ett av følgende:

• Trykk en tast på tastaturet, eller klikk på museknappen eller styreflaten.

• Åpne skjermen på en bærbar Mac.

Sett Macen i dvale eller vekk den fra dvale med en Apple Remote-fjernkontroll

Hvis Macen har en infrarødmottaker, er det mulig at du kan sette den i dvale og vekke den igjen ved hjelp av en Apple Remote-fjernkontroll.

• Sett maskinen i dvalemodus: Hold nede Start/pause-knappen på fjernkontrollen.

• Vekk Macen: Trykk på en hvilken som helst knapp på fjernkontrollen.

Hvis du har koblet Macen til en skjerm, kan du tilpasse funksjonaliteten for skjermens på/av-knapp og lysstyrkeknappene for Macen i Valg-panelet.