Forstørr musemarkøren

Hvis du har problemer med å se eller følge musemarkøren når den er i bevegelse eller når den endres til et innsettingspunkt, en trådkorsmarkør eller en annen form, kan du gjøre den større.

1. Velg Apple-menyen > Systemvalg, og klikk deretter på Tilgjengelighet.

Åpne Tilgjengelighet-valgpanelet for meg

2. Klikk på Skjerm, og flytt deretter Markørstørrelse-skyveknappen mot høyre for å gjøre markøren større.

Tips: Du kan gjøre markøren større i et kort øyeblikk ved å flytte fingeren raskt på styreflaten eller flytte musen raskt. Hvis du vil slå av denne funksjonen, fjerner du markeringen for «Rist for å finne musepekeren» i Skjerm-panelet i Tilgjengelighet-valgpanelet.