Endre fontstørrelsene som vises i Fonter-vinduet

Endre fontstørrelsene som er tilgjengelige i Fonter-vinduet.

1. I et program som Mail eller TextEdit, velger du Format > Vis fonter eller Format > Font > Vis fonter.

2. I Fonter-vinduet klikker du på handlingslokalmenyen , velger Rediger størrelser og gjør ett av følgende:

• Legg til en fontstørrelse: Skriv inn en ny størrelse, og klikk deretter på Legg til-knappen .

• Endre verdiene på skyveknappen: Skriv inn nye verdier i Maks.- og Min.-feltene.

• Fjern en fontstørrelse: Marker den i listen, og klikk deretter på Fjern-knappen .

• Gjenopprett de opprinnelige verdiene: Klikk på Nullstill størrelser.

3. Klikk på Ferdig.