App Store-valgpanelet

Angi hvordan App Store oppdaterer Macen og programmer. Hvis du vil åpne App Store-valgpanelet, velger du Apple-menyen > Systemvalg, og deretter klikker du på App Store.

Åpne App Store-valgpanelet for meg

Søk automatisk etter oppdateringer

Få Macen til å søke etter oppdateringer automatisk.

Last ned nye oppdateringer i bakgrunnen

Få Macen til å laste ned oppdateringer uten å spørre deg.

Installer programvareoppdateringer

Få Macen til å installere programvareoppdateringer automatisk.

Installer macOS-oppdateringer

Få Macen til å installere macOS-oppdateringer automatisk.

Installer systemdatafiler og sikkerhetsoppdateringer

Få Macen til å installere systemfiler og sikkerhetsoppdateringer automatisk.

Last automatisk ned programmer kjøpt på andre Macer

Få Macen til å laste ned programmer du har kjøpt fra Mac App Store, på andre Macer.

Du må være logget på Mac App Store med den samme Apple-ID-en som du brukte til å kjøpe programmene.

Vis oppdateringer eller Søk nå

Klikk på Vis oppdateringer for å se tilgjengelige oppdateringer i Mac App Store.

Klikk på Søk nå for å søke etter oppdateringer.

Kjøp og Kjøp i app

Få Macen til alltid å kreve passordet for kjøp i app, eller tillat kjøp i 15 minutter etter at passordet sist ble oppgitt, og krev deretter passordet etter det.

Gratis nedlastinger

Velg om Macen skal kreve et passord for å motta gratis nedlastinger.

Hvis du vil ha mer informasjon om App Store, leser du Finn, kjøp og last ned programmer.