Endre påloggingspassordet

Det er viktig å endre påloggingspassordet fra tid til annen for å beskytte personvernet ditt.

Hvis du har glemt påloggingspassordet, må du nullstille det. Les Nullstill Mac-påloggingspassordet.

1. Velg Apple-menyen > Systemvalg, og klikk deretter på Brukere og grupper.

Åpne Brukere og grupper-valgpanelet for meg

2. Klikk på Endre passord.

3. Skriv inn ditt nåværende passord i Gammelt passord-feltet.

4. Skriv inn det nye passordet i Nytt passord-feltet, og skriv det på nytt i Bekreft-feltet.

Hvis du trenger hjelp til å velge et sikkert passord, klikker du på nøkkelknappen ved siden av Nytt passord-feltet.

5. Angi et passordhint for å hjelpe deg med å huske passordet.

Hintet vises hvis du skriver inn feil passord tre ganger, eller hvis du klikker på spørsmålstegnet i passordfeltet i påloggingsvinduet.

6. Klikk på Endre passord.