Hvis du har problemer med å åpne et program

Det er mulig at du ikke har rettigheter til å åpne programmet, eller programmet kan være skadet eller ikke installert.

• Hvis du ikke har administratortilgang til Macen, er det mulig at administratoren forhindrer deg i å bruke programmet. Ta kontakt med Macens administrator.

• Det kan hende du prøver å åpne et program som ikke er registrert hos Apple av en identifisert utvikler. Hvis du vil, kan du åpne et program fra en uidentifisert utvikler.

• Programmet kan være skadet. Prøv å installere det på nytt. Hvis du fortsatt ikke kan åpne programmet, tar du kontakt med programvareprodusenten.

• Hvis du nylig har installert en ny versjon av macOS, er det mulig at noen av programmene må oppdateres eller installeres på nytt for å fungere skikkelig.