Bruk tastaturet som en mus

Du kan bruke tastaturet til å utføre mange av de samme handlingene som du utfører med musen, for eksempel navigering til eller valg av menyer, symboler og objekter i vinduer og dialogruter. Med full tastaturtilgang bruker du tabulatortasten og piltastene for å navigere til objekter på skjermen, og du bruker mellomromstasten for å markere objektet.

1. Velg Apple-menyen > Systemvalg, klikk på Tastatur, og klikk deretter på Snarveier.

Åpne Snarveier-panelet for meg

2. Gjør ett av følgende:

• Hvis du vil navigere kun til tekstfelt og lister på skjermen, markerer du «Kun tekstfelt og lister».

• Hvis du vil navigere til alle kontrollene på skjermen, markerer du «Alle kontroller».

Du kan også bruke VoiceOver, talegrensesnittet for macOS, til å navigere til, høre og bruke alle kontroller og objekter på skjermen.