Legg til et passordhint

Et passordhint kan hjelpe deg med å huske passordet. Hintet vises hvis du skriver inn feil passord tre ganger, eller hvis du klikker på spørsmålstegnet i passordfeltet i påloggingsvinduet.

Legg til eller endre passordhintet ditt

Hvis du vil legge til eller endre et passordhint, endrer du passordet.

1. Velg Apple-menyen > Systemvalg, og klikk deretter på Brukere og grupper.

Åpne Brukere og grupper-valgpanelet for meg

2. Klikk på Endre passord.

3. Skriv inn det eksisterende passordet i «Gammelt passord»-feltet, skriv inn og bekreft et nytt passord, og skriv deretter inn et passordhint. Klikk på nøkkelen ved siden av Passord-feltet for å åpne Passordassistent. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du lese Tips for å opprette sikre passord.

4. Klikk på Endre passord.

Legg til eller endre noen andres passordhint

En administrator kan legge til et hint eller nullstille passordet for andre brukere.

1. Velg Apple-menyen > Systemvalg, og klikk deretter på Brukere og grupper.

Åpne Brukere og grupper-valgpanelet for meg

2. Klikk på hengelåssymbolet for å låse opp, og oppgi administratornavn og -passord.

3. Marker en bruker, klikk deretter på Nullstill passord. Klikk på nøkkelen ved siden av Passord-feltet for å åpne Passordassistent. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du lese Tips for å opprette sikre passord.

Hvis andre brukere er logget på denne Macen nå, kan du ikke markere dem.

4. Skriv inn og bekreft et nytt passord for brukeren, skriv inn et passordhint, og klikk deretter på Nullstill passord.