Endre skjermens fargeprofil

I Skjermer-valgpanelet kan du bytte mellom ulike fargeprofiler, inkludert bransjestandard fargeprofiler som Adobe RGB, Apple RGB og Cinema RGB, og tilpassede ColorSync-profiler som du oppretter når du kalibrerer skjermen. Hvis du har flere skjermer, kan du tilordne ulike fargeprofiler til den enkelte.

Du finner detaljert informasjon om alle fargeprofilene som er installert på Macen (og brukes av tilkoblede kameraer, skrivere eller skjermer), i ColorSync-verktøy (i Programmer > Verktøy). Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Hjelp for ColorSync-verktøy.

1. Velg Apple-menyen > Systemvalg, klikk på Skjermer og deretter på Farger.

Åpne Farge-panelet for meg

2. Marker en profil i listen til venstre.

Hvis du har flere enn én skjerm, tilordner du en fargeprofil ved hjelp av Farger-panelet som vises på hver skjerm.