Bruk Finn venner-widgeten

Hvis du følger plasseringen til familie og venner ved hjelp av Finn venner-appen på en iOS-enhet, kan du også se hvor de er ved å bruke Finn venner-widgeten i Varslingssenter på Macen. Widgeten viser også personer som deler plasseringen sin i Meldinger-appen på iOS-enheter.

Spør Siri. Når du bruker Finn venner-widgeten, kan Siri vise deg plasseringen til vennene dine. Si for eksempel: «Hvor er Oliver?» Finn ut mer om Siri.

Finn venner-widgeten i dagsoversikten i Varslingssenter som viser posisjonen til en venn på et kart.
  • Legg til Finn venner-widgeten: Du finner Finn venner-widgeten ved å klikke på Varslingssenter-symbolet i menylinjen, klikke på Rediger nederst i dagsoversikten og deretter klikke på Legg til-knappen .

Merk: Hvis du ikke ser noen i widgeten etter at du har lagt den til, kontrollerer du at du er logget på iCloud på Macen. Du må også ha Finn venner konfigurert på iOS-enheten, og vennene dine må dele sine plasseringer med deg. Du finner mer informasjon i Apple-kundestøtteartikkelen Om Finn venner.

• Vis flere enn fem personer: Klikk på Vis mer.

• Åpne kortet for en person i Kontakter-programmet: Klikk på personens bilde eller initialer.

• Se et kart som viser hvor en person er: Klikk på eller klikk hardt på personens informasjon (avstanden vises hvis du er koblet til et Wi-Fi-nettverk).

• Zoom inn på kartet: Dobbeltklikk på kartet.

• Zoom ut på kartet: Hold nede Tilvalg-tasten samtidig som du dobbeltklikker på kartet.

• Flytt rundt på kartet: Hold nede knappen på musen eller styreflaten, og dra i kartet.

• Åpne kartet i Kart-programmet: Dobbeltklikk på personens bilde eller initialer på kartet. I Kart kan du kan få oversikt over trafikkforhold, kollektivtransport og annen informasjon.