Koble til en skjerm eller TV

Du kan enkelt vise Mac-skrivebordet ditt på en skjerm, for eksempel en Apple Thunderbolt Display-skjerm eller en TV.

• Koble til en TV eller skjerm som har HDMI-tilkobling: Koble kabelen direkte til HDMI-porten på Mac-en. Hvis du vil ha mer informasjon om tilkobling av TV-er, kan du lese Bruk TV-en som skjerm.

• Koble til en skjerm som har VGA-tilkobling: Bruk en Mini DisplayPort-til-VGA-adapter for å koble skjermen til Thunderbolt-porten på Macen.

• Koble en skjerm til en USB-C-port: Koble skjermen til USB-C-porten på Macen ved hjelp av en USB-C digital AV-multiportadapter eller USB-C VGA-multiportadapter.

• Koble en skjerm til en Mini DisplayPort: Koble skjermkabelen direkte til Mini DisplayPort-porten på Macen.

• Koble til en Apple Thunderbolt Display-skjerm: Koble skjermkabelen direkte til Thunderbolt-porten på Macen. På enkelte nyere MacBook Pro-modeller, bruker du en Thunderbolt 3 (USB-C)-til-Thunderbolt 2-adapter for å koble til en Thunderbolt-skjerm.

• Koble til en Apple LED Cinema Display-skjerm: Koble skjermkabelen direkte til Thunderbolt-porten på Macen.

Hvis skjermen bruker en videoport som ikke er tilgjengelig på Macen din, kan du kanskje bruke en adapter.