Siri-valgpanelet

Bruk Siri-panelet i Tilgjengelighet-valgpanelet til å skrive inn forespørsler til Siri i stedet for å lese dem opp. Denne funksjonen kan være nyttig hvis det er vanskelig å snakke eller om du ikke vil at andre skal høre Siri-forespørslene dine.

Hvis du vil åpne dette panelet, velger du Apple-menyen > Systemvalg, klikker på Tilgjengelighet og deretter på Siri.

Åpne Siri-panelet for meg

Aktiver Skriv til Siri

Skriv inn forespørsler til Siri i stedet for å lese dem opp.

Hvis et par hodetelefoner med mikrofon er tilkoblet Macen, vil Siri lese opp den skrevne forespørselen.

Hvis du foretrekker å lese svar fra Siri i Siri-vinduet i stedet for at Siri leser dem opp, slår du av taletilbakemeldinger i Siri-panelet.

Åpne Siri-valgpanelet for meg