Endring av denne kontrollen fører til at siden lastes på nytt
Brukerhåndbok for Mac
- Velkommen
- Nytt i macOS 27
-
- Introduksjon til Kontinuitet
- Bruk AirDrop til å sende objekter til enheter i nærheten
- Overfør oppgaver mellom enheter
- Kontroller iPhonen din fra Macen
- Kopier og lim inn mellom enheter
- Strøm video og lyd med AirPlay
- Telefonsamtaler og tekstmeldinger på Mac
- Bruk iPhone-internettforbindelsen på Macen
- Del Wi-Fi-passordet med en annen enhet
- Bruk iPhone som et webkamera
- Sett inn tegninger, bilder og skanninger fra iPhone eller iPad
- Lås opp Macen med Apple Watch
- Bruk iPaden som en ekstra skjerm
- Bruk ett tastatur og én mus til å styre Mac og iPad
- Synkroniser musikk, bøker og annet mellom enheter
-
- Kom i gang
-
- Tilgjengelighetsfunksjoner for syn
- Kom i gang med VoiceOver
- Zoom inn på omgivelsene dine
- Zoom inn på Mac-skjermen
- Øk størrelsen på tekst og symboler
- Tilpass visningsfargene
- Hold musepekeren over for å zoome inn på tekst og farger
- Lytt til eller endre hvordan tekst vises i apper
- Tilpass bevegelser på skjermen
- Øk størrelsen på det som vises på skjermen
- Gjør pekeren enklere å se
- Få Macen til å lese opp teksten på skjermen
- Ressurser for Macen
-
- Bestem hva du deler
- Konfigurer Macen til å være sikker
- Tillat at apper kan se posisjonen til Macen
- Bruk privat nettlesing
- Beskytt dataene dine
- Forstå passord
- Endre svake eller lekkede passord
- Sikre personvernet i e-post i Mail
- Bruk Logg på med Apple for apper og nettsteder
- Finn en enhet som har blitt borte
- Copyright og varemerker
- Ressurser for Apple-enhetene dine
Slett delte mapper eller filer i iCloud Drive
Klikk på
i Dock på Macen for å åpne et Finder-vindu, og klikk deretter på iCloud Drive i sidepanelet.
Flytt mappen eller filen til Papirkurv, og klikk deretter på Slett.
Hvis du er eieren: Mappen eller filen fjernes fra enhetene til alle du har delt den med.
Hvis du er en deltaker: Når du sletter en fil fra en delt mappe, slettes den fra alles enheter. Når du sletter en delt mappe, fjernes den fra enhetene dine, men ikke fra eierens enheter eller enhetene til andre deltakere.
Du får tilgang til mappen eller filen igjen ved å bruke den opprinnelige lenken sendt av eieren, med mindre eieren avsluttet deling av mappen eller filen.
Takk for tilbakemeldingen din.