Bruk en delt mappe med Time Machine

Du kan bruke en delt mappe som mål for Time Machine-sikkerhetskopier.

Konfigurer en delt mappe for Time Machine-sikkerhetskopier

1. Velg Apple-menyen > Systemvalg, og klikk deretter på Deling.

2. Marker Fildeling-avkrysningsruten.

3. Klikk på Legg til-knappen nederst i Delte mapper-listen.

4. Finn og marker mappen du vil bruke for deling, og klikk deretter på Legg til.

5. Marker navnet på den delte mappen, klikk på Valg, og forsikre deg deretter om at «Del filer og mapper med ved hjelp av SMB» er markert og at «Del filer og mapper ved hjelp av AFP» ikke er markert.

6. Hold nede Kontroll-tasten og klikk på mappens navn, og velg deretter Avanserte valg.

7. Velg «Del som mål for Time Machine-sikkerhetskopier».

8. Hvis du ønsker det, velger du «Begrens sikkerhetskopier til», og angir deretter en størrelse.

9. Klikk på OK.