Lad Magic Keyboard, Magic Mouse 2 eller Magic Trackpad 2

Når du kobler Magic Keyboard, Magic Mouse 2 eller Magic Trackpad 2 til Macen, lades enheten automatisk.

• Koble den ene enden av en Lightning-til-USB-kabel til Magic Keyboard, Magic Mouse 2 eller Magic Trackpad 2, og den andre enden til USB-porten på Macen.

Du kan bruke Magic Keyboard eller Magic Trackpad 2 samtidig som de er tilkoblet Macen, men du kan ikke bruke Magic Mouse 2 når den er tilkoblet ladekabelen.

Når tastaturet, musen eller styreflaten er ladet, ser du et varsel om at du kan koble fra kabelen og bruke enheten trådløst.