Bruk Bluetooth-enheter

Bluetooth gjør det mulig å opprette trådløse forbindelser med kort rekkevidde mellom enheter, slik at det ikke er nødvendig med kabler. Enheter med Bluetooth, for eksempel datamaskiner, mobiltelefoner, håndholdte enheter og så videre, kan kobles til hverandre trådløst med avstander på opptil ti meter.

Bruk Bluetooth-panelet i Systemvalg til å koble til andre Bluetooth-enheter. Velg Apple-menyen > Systemvalg, og klikk på Bluetooth.

Åpne Bluetooth-valgpanelet for meg

Med Bluetooth kan du: