Koble en Bluetooth-enhet til Macen

Sett Macen i søkbar modus, og koble den til Bluetooth-kompatible enheter som tastatur, mus, styreflate, hodetelefoner eller andre lydenheter.

Enheten trenger kun å kobles til Macen én gang. Enheten forblir tilkoblet inntil du fjerner den.

1. Kontroller at enheten er slått på.

2. Velg Apple-menyen > Systemvalg på Macen, og klikk deretter på Bluetooth. Macen er nå søkbar og kan bli funnet av andre enheter.

Åpne Bluetooth-valgpanelet for meg

3. Marker enheten i listen, og klikk på Koble til.

Hvis du får et varsel på enheten, klikker du på Godta.

Hvis du vil fjerne en enhet, holder du nede Kontroll-tasten og klikker på navnet.