Apple Business
Manager-kundestøtte

Maskinvare, programvare og tjenester fra Apple sørger sammen for at bedriften får kraften og fleksibiliteten til å få jobben gjort.

Apple Business Manager

En enkel, nettbasert portal som gir en rask og effektiv måte å rulle ut Apple-enheter på.

Konfigurer

Kontroller tilgjengelighet

Finn ut om Apple Business Manager er tilgjengelig i ditt land, og hvilke betalingsmåter som aksepteres.

Apple Configurator

Apple Configurator er integrert med Enhetsregistreringsprogrammet, slik at MDM-registreringen går automatisk. Dermed kan enheter konfigureres og apper distribueres sømløst.

Kom i gang

Finn ut hvordan du registrerer deg, oppretter administratorer, begynner å distribuere enheter med mer.

Klargjør enheter for eksternt arbeid

Konfigurer enheter for ansatte, slik at de kan jobbe eksternt eller hjemmefra.

Registrering og utrulling

Med Apple Business Manager kan du automatisere enhetsutrulling og overvåke enheter eksternt.

Automatisert enhetsregistrering

Forenkle den innledende enhetskonfigureringen med automatisert enhetsregistrering.

Administrer enhetsleverandører

Finn ut hvordan du legger til enheter i Apple Business Manager på kjøpstidspunktet.

Administrering av mobile enheter

Rull ut og administrer Apple-maskinvare, -programvare og -tjenester enkelt.

Innholdsutrulling og identitetsadministrering

Med Apple Business Manager kan du administrere Apple-ID-er for brukerne dine og rulle ut apper og bøker i store kvanta.

Kerberos-engangspålogging

Med Kerberos SSO-utvidelsen er det lett å bruke Kerberos-engangspålogging med organisasjonens Apple-enheter.

Distribuer innhold med Apper og Bøker

Du kan distribuere innhold som kjøpes i Apper og bøker, direkte til brukerne for skolen eller bedriften din.

Forstå administrerte Apple-ID-er

Med Apple Business Manager er det lett å opprette og administrere Apple-ID-er som eies av organisasjonen.

Apple at Work

Enten organisasjonen din har ti enheter eller ti tusen, passer Apple godt inn i den eksisterende infrastrukturen.

Ressurser

Brukerhåndbok

Finn ut mer om funksjoner og utforsk alt du kan gjøre med Apple Business Manager.

Utgivelsesmerknader

Finn ut hva som er endret i hver av Apple Business Manager-oppdateringene.

AppleCare Professional Support

Få personlig tilpasset hjelp fra eksperter til å holde IT-driften problemfri.

Apple-fellesskaper

Finn bedriftsløsninger for iPhone, iPad eller Mac fra brukere over hele verden.

Kontakt kundestøtte

Få hjelp med bruk av administrerte Apple-ID-er, utrulling av apper eller administrering av enheter.