Aktiver JavaScript i nettleseren for å sende inn denne informasjonen.

Tilbakekallingsprogram for Beats Pill XL-høyttaler – Takk

Takk

Takk for henvendelsen til Apple. Du skal motta en kvitterings-E-post om ca. 15 minutter.

Apple

VIKTIG: E-post fra Apple ender iblant opp i mappene for søppelpost eller spam.

• Husk å se etter i disse mappene hvis du ikke mottar en bekreftelses-e-post fra oss i innboksen din.
  • For å være sikker på at du mottar svaret bør du endre innstillingene dine for søppelpost- eller spamfilteret slik at du tillater innkommende e-post fra adresser som slutter på «@apple.com».