Aktiver JavaScript i nettleseren for å sende inn denne informasjonen.
Endring av denne kontrollen fører til at siden lastes på nytt

Tilbakekallingsprogram for Beats Pill XL-høyttaler – forespørsel

Oppgi kontaktinformasjonen din for å delta i tilbakekallingsprogrammet for Beats Pill XL-høyttalere. Kontakt deretter Apple-kundestøtte for å starte refusjonsprosessen. Vi gir deg instruksjoner for hvordan du kan resirkulere Beats Pill XL-høyttaleren din. Apple Store-kreditten eller den elektroniske betalingen blir tilgjengelig i løpet av ca. tre uker.

Navn og adresse
Skriv inn fornavnet ditt.
Skriv inn etternavnet ditt.
Skriv inn gateadressen din.
Skriv inn poststedet ditt.
Velg delstaten/provinsen din.
Skriv inn postnummeret ditt.
Kontaktinformasjon
Skriv inn telefonnummeret ditt. Sjekk telefonnummeret ditt.
Skriv inn e-postadressen din. Sjekk e-postadressen din.
Produktinformasjon
Skriv inn serienummeret ditt.

Eksempel: RAVE xx xxxx-xxxxxx.  Slik finner du serienummeret på Pill XL.

Hvordan vil du bli refundert?
Velg hvordan du vil bli refundert.

Hvis det oppstår problemer under utfyllingen av dette skjemaet, kan du kontakte Apple.

Hvis du velger Apple Store-kreditt, mottar du den via e-post, og kreditten kan brukes i Apple Store eller i en Apple Store-butikk.

Hvis du velger elektronisk betaling, overføres pengene direkte til bankkontoen din.

Apple tar personvernet på alvor. Personopplysninger som du sender inn i sammenheng med denne tilbakekallingen, blir brukt til å fullføre forespørselen din og administrere programmet. Hvis du vil ha mer informasjon om innsamlingen og bruken av personopplysninger, kan du lese Apples retningslinjer for personvern.