Endre lysstyrken på MacBook Pro-skjermen

Finn ut hvordan du justerer lysstyrken på skjermen eller angir den automatisk.

Som standard justerer Mac lysstyrken på skjermen i samsvar med de aktuelle lysforholdene ved å bruke den innebygde sensoren for omgivelseslys.

Angi lysstyrken automatisk

1. Velg Apple-menyen  > Systemvalg, klikk på Skjermer, og klikk på Skjerm.
  2. Velg «Juster lysstyrken automatisk».

Angi lysstyrken manuelt

1. Velg Apple-menyen  > Systemvalg, klikk på Skjermer, og klikk på Skjerm.
  2. Dra skyveknappen for Lysstyrke for å justere lysstyrken på skjermen.

Under visse lysforhold med dårlig omgivelseslys, for eksempel innendørs, kan standardinnstillingen for automatisk lysstyrke på skjermen begrense den maksimale lysstyrken til et nivå som er under det absolutte maksimumsnivået. Hvis du vil sette lysstyrken til det absolutte maksimumsnivået under slike forhold, slår du av «Juster lysstyrken automatisk» og setter lysstyrken til maksimumsnivået.

Hvis du slår av automatisk lysstyrke, bør du slå dette på igjen senere for å bevare batterilevetiden.

Finn ut mer

Finn ut mer om hvordan du endrer lysstyrken på Mac-skjermen.

Finn ut hvordan du endrer skjermens oppdateringsfrekvens på 16-tommers MacBook Pro.

Noen funksjoner, som True Tone og endring av oppdateringsfrekvensen, er kun tilgjengelige på enkelte nyere Mac-modeller.