Justere lysstyrken på et bakbelyst tastatur

Finn ut om den bærbare Apple-maskinen din har et bakbelyst tastatur, og hvordan du kan justere lysstyrken automatisk eller manuelt.

Finn ut om den bærbare maskinen din har et bakbelyst tastatur

Velg Systemvalg fra Apple-menyen  og klikk deretter på Tastatur. Hvis Tastatur-valgvinduet har en avmerkingsboks for «Juster lysstyrken på tastaturet når det er lite lys», har du et bakbelyst tastatur.

Justere lysstyrken i tastaturet automatisk eller manuelt

Du kan justere lysstyrken i tastaturet automatisk basert på tilgjengelig lys, eller du kan justere den manuelt.

Juster lysstyrken automatisk

Slik angir du at lysstyrken i tastaturet skal justeres automatisk:

1. Velg Systemvalg fra Apple-menyen og klikk deretter på Tastatur.
  2. Merk av i boksen «Juster lysstyrken på tastaturet når det er lite lys».

Juster lysstyrken manuelt

For å øke lysstyrken i tastaturet trykker du på F6 på det innebygde tastaturet på den bærbare maskinen. For å redusere lysstyrken trykker du på F5.

Hvis du ikke kan justere lysstyrken i tastaturet manuelt, er det antakeligvis fordi du befinner deg på et lyst sted og fordi du har angitt at Macen skal justere lysstyrken automatisk. I slike tilfeller slår det bakbelyste tastaturet seg av. Du kan justere lysstyrken i tastaturet igjen når du er på et sted med mindre lys.

Justere lysstyrken på MacBook Pro med Touch Bar

Hvis Macen har en Touch Bar, kan du raskt justere lysstyrken i tastaturet ved å trykke på på Control Strip:

Control Strip utvides, og du kan trykke på    for å justere tastaturets lysstyrke:

Finn ut mer

Hvis du bruker Boot Camp og tastaturet ditt ikke fungerer som forventet i Windows, må du kanskje oppdater programvaren din i Windows.