Bruk Trykk på baksiden på iPhone

Med Trykk på baksiden i iOS 14 eller nyere kan du med et raskt dobbelt- eller trippeltrykk på baksiden av iPhone åpne Kontrollsenter, ta et skjermbilde, utløse tilgjengelighetsspesifikke handlinger med mer.

Slå på Trykk på baksiden

1. Kontroller at du har den nyeste versjonen av iOS på iPhone 8 eller nyere.

2. Gå til Innstillinger > Tilgjengelighet > Touch, og trykk på Trykk på baksiden.

3. Trykk på Dobbelttrykk eller Trippeltrykk og velg en handling.

4. Dobbelt- eller trippeltrykk på baksiden av iPhone for å utløse handlingen du har angitt.

Du kan til og med angi at et dobbelt- eller trippeltrykk skal utløse en tilgjengelighetssnarvei for å raskt få tilgang til funksjoner som AssistiveTouch, Siri-snarveier, Lupe, Rask tilgang og VoiceOver.