Toppdeksel med tastatur for MacBook Air (M2, 2022)

Før du begynner

Advarsel

Les Batterisikkerhet, og følg retningslinjene for arbeidsområde og batterihåndtering før du begynner.

Viktig

Kjøleribben kan ikke gjenbrukes. En ny kjøleribbe er inkludert med et nytt toppdeksel.

Fjerning

1. Bruk den flate enden av den svarte pinnen til å løfte flekskabelen til mellomlagskortet av kontakten til mellomlagskortet.

2. Fjern flekskabelen til mellomlagskortet fra toppdekselet, og ta vare på den frem til monteringen.

3. Bruk den blå momenttrekkeren og 2IP-biten til å fjerne festeskruen til Touch ID-kortet. Ta vare på skruen til monteringen.

• Merk: Toppdekselet har fire deler som ikke kan fjernes.

• Tastatur og flekskabel til tastatur

• Flekskabel til tastaturbelysning

• Mikrofon og flekskabel til mikrofon

• Mellomlagskort

Montering

1. Bruk den blå momenttrekkeren og 2IP-biten til å delvis feste festeskruen til Touch ID-kortet i toppdekselet.

• Viktig: Ikke stram festeskruen til Touch ID-kortet.

2. Trykk enden av flekskabelen til mellomlagskortet til kontakten på mellomlagskortet.

3. Monter batteriet.

4. Monter Touch ID-kortet.

5. Monter skjermen.

6. Monter hovedkortet.

7. Monter lydkortet.

8. Monter en ny kjøleribbe.

Fest følgende deler for å fullføre monteringen: