Deksler for skjermfeste på MacBook Air (M2, 2022)

Før du begynner

Fjern følgende del før du begynner:

Verktøy

• Justerbar momenttrekker (10-34 Ncm)

• Verktøy for fjerning av taster

• Ferdigkuttede limstriper (1x0,5)

• Torx Plus 3IP 25 mm-bit

Fjerning

1. Sett inn 3IP-biten i den justerbare momenttrekkeren (10–34 Ncm). Bruk deretter momenttrekkeren og 3IP-biten til å fjerne 3IP-skruen (923-07287) fra dekselet til høyre skjermfeste.

2. Fjern det frostede mellomlegget fra den ene siden av de forhåndskuttede limstripen på 1x0,5. Trykk og hold den lille enden av verktøyet for fjerning av taster på limet i 10 sekunder.

3. Løft verktøyet for fjerning av taster og limet for å separere dem fra det hvite mellomlegget.

4. Press den lille delen av verktøyet for fjerning av taster og limet lett på dekselet til det høyre skjermfestet. Hold verktøyet for fjerning av taster på skjermfestet i 5 sekunder for å aktivere limet.

5. Løft verktøyet for fjerning av taster for å fjerne dekselet til det høyre skjermfestet fra toppdekselet.

6. Behold 3IP-biten i den justerbare momenttrekkeren (10–34 Ncm). Bruk deretter momenttrekkeren og 3IP-biten til å fjerne 3IP-skruen (923-07287) fra dekselet til venstre skjermfeste.

7. Trykk og hold den lille enden av verktøyet for fjerning av taster på den forhåndskuttede limstripen på 1x0,5 i 10 sekunder.

8. Løft verktøyet for fjerning av taster og limet for å separere dem fra det hvite mellomlegget.

9. Press den lille delen av verktøyet for fjerning av taster og limet lett på dekselet til det venstre skjermfestet. Hold verktøyet for fjerning av taster på skjermfestet i 5 sekunder for å aktivere limet.

10. Løft verktøyet for fjerning av taster for å fjerne dekselet til det venstre skjermfestet fra toppdekselet.

Montering

1. Posisjoner dekselet til det høyre festet i toppdekselet.

2. Sett inn 3IP-biten i den justerbare momenttrekkeren (10–34 Ncm). Still inn momentet til 10 Ncm.

3. Bruk momenttrekkeren og 3IP-biten til å feste 3IP-skruen (923-07287) i dekselet til høyre skjermfeste.

4. Posisjoner dekselet til det venstre festet i toppdekselet.

5. Behold 3IP-biten i den justerbare momenttrekkeren (10–34 Ncm). Still inn momentet til 10 Ncm.

6. Bruk momenttrekkeren og 3IP-biten til å feste 3IP-skruen (923-07287) i dekselet til venstre skjermfeste.

Fest følgende del for å fullføre monteringen: