Skjerm for MacBook Air (M2, 2022)

Før du begynner

Fjern følgende deler før du begynner:

Verktøy

• Justerbar momenttrekker (0,3–1,2 Nm)

• Justerbar momenttrekker (10-34 Ncm)

• Nylonsonde (svart pinne)

• Momenttrekker (blå, 0,65 kgf cm)

• Torx Plus 3IP 25 mm-bit

• Torx Plus 8IP 25 mm bit

• Torx T3-halvmånebit

Obs

• Denne prosedyren krever systemkonfigurasjon. Når du har fullført alle trinnene for fjerning og montering, kan du finne ut hvordan du starter prosessen for systemkonfigurasjon.

• Hvis du installerer en ny skjerm, må du også installere en ny sensor for vinkel på lokk.

Fjerning

1. Åpne skjermen. Plasser deretter datamaskinen på kanten av bordet med skjermen hengende ned.

2. Sett inn 3IP-biten i momenttrekkeren (10–34 Ncm). Deretter bruker du momenttrekkeren og 3IP-biten til å fjerne de to 3IP-skruene (923-07285) fra dekselet til flekskabelen til skjermen (1).

3. Bruk den svarte pinnen til å løfte endene til flekskablene til skjermen og kameraet av kontaktene (2).

4. Sett inn Torx T3-biten i den blå momenttrekkeren. Bruk deretter den blå momenttrekkeren og Torx T3-biten til å fjerne de to T3-skruene (923-07277) fra dekselet til kontakten til sensoren for vinkel på lokk / lydkortet.

5. Fjern dekselet til kontakten til sensoren for vinkel på lokk / lydkortet, og ta vare på det til monteringen.

6. Løft enden av flekskabelen til sensoren for vinkel på lokk av kontakten (1).

7. Løsne limet og fjern flekskabelen til sensoren for vinkel på lokk fra lydkortet (2).

8. Sett inn 8IP-biten i momenttrekkeren (0,3–1,2 Ncm). Bruk deretter momenttrekkeren og 8IP-biten til å fjerne de seks 8IP-skruene (923-07286) fra det venstre og høyre skjermfestet.

9. Åpne skjermen helt. Løft deretter skjermen i den viste vinkelen for å fjerne den fra toppdekselet. Pass på at dekslene til skjermfestene går klar av toppdekselet.

Montering

1. Posisjoner skjermen på toppdekselet.

• Merk: Skjermen inkluderer flekskablene til skjermen og kameraet.

2. Posisjoner flekskablene til skjermen og kameraet i toppdekselet.

3. Sett inn 8IP-biten i momenttrekkeren (0,3–1,2 Ncm). Deretter bruker du momenttrekkeren og 8IP-biten til å delvis feste de seks 8IP-skruene (923-07286) til dekslene til venstre og høyre skjermfeste i rekkefølgen som vises.

4. Lukk skjermen og juster den frem til den er plan med toppdekselet.

5. Sett inn 8IP-biten i momenttrekkeren (0,3–1,2 Nm). Still inn momentet til 0,6 Nm.

6. Bruk momenttrekkeren (0,3–1,2 Nm) og 8IP-biten til å feste de seks 8IP-skruene til dekslene til venstre og høyre skjermfeste i rekkefølgen som vises.

7. Trykk endene til de flekskablene til skjermen og kameraet på kontaktene (1).

8. Sett inn 3IP-biten i momenttrekkeren (10–34 Ncm). Still inn momentet til 11,5 Ncm.

9. Bruk momenttrekkeren og 3IP-biten til å feste de to 3IP-skruene (923-07285) i dekselet til flekskablene til skjermen (2).

10. Press enden av flekskabelen til sensoren for vinkel på lokk mot kontakten (1).

11. Bruk den flate enden av den svarte pinnen til å feste flekskabelen til sensoren for vinkel på lokk til lydkortet (2).

12. Posisjoner dekselet til kabelen til sensoren for vinkel på lokk / kontakten til lydkortet over enden av flekskabelen til sensoren for vinkel på lokk.

13. Sett inn Torx T3-biten i den blå momenttrekkeren. Bruk deretter den blå momenttrekkeren og Torx T3-biten til å feste de to T3-skruene (923-07277) i dekselet til kabelen til sensoren for vinkel på lokk / kontakten til lydkortet.

Fest følgende deler for å fullføre monteringen:

Viktig

Når du har fullført alle trinnene for fjerning og montering, kan du finne ut hvordan du starter prosessen for systemkonfigurasjon.