Service- en reparatieproviders voor Apple producten

De volgende programma's zijn beschikbaar voor bedrijven en organisaties die geïnteresseerd zijn in het uitvoeren van service en reparaties op Apple producten.

Erkende Apple serviceprovider

Het programma voor erkende Apple serviceproviders (Apple Authorized Serviceproviders; AASP) is ontwikkeld voor bedrijven die geïnteresseerd zijn in het aanbieden van reparatieservice voor alle Apple producten, binnen of buiten de garantie.

Ga naar de pagina van het programma voor erkende Apple serviceproviders voor meer informatie en om u aan te melden.

Beperkte serviceprovider

Beperkte serviceproviders zijn erkende Apple serviceproviders die service willen bieden aan specifieke klanten of voor specifieke Apple producten.

Ga naar de pagina van het programma voor erkende Apple serviceproviders voor meer informatie en om u aan te melden.

Self-Servicing Account

Het Self-Servicing Account-programma (SSA) van Apple is bedoeld voor instellingen en bedrijven die alleen de producten willen laten repareren die ze in bezit hebben of leasen.

Ga naar de pagina van het Self-Servicing Account-programma voor meer informatie en om u aan te melden.

Onafhankelijke reparatieprovider

Het programma voor onafhankelijke reparatieproviders is ontworpen voor bedrijven die geïnteresseerd zijn in het aanbieden van reparaties buiten de garantie voor iPhone en Mac.

Ga naar de pagina van het programma voor onafhankelijke reparatieproviders voor meer informatie en om u aan te melden.