Support voor Safari

Maak kennis met Safari

Uw startpagina aanpassen

Kies een achtergrondafbeelding en andere opties, zoals Favorieten, Siri-suggesties, iCloud-tabbladen en Leeslijst.

Extensies toevoegen

Safari-extensies voegen functionaliteit toe en zijn een geweldige manier om uw browse-ervaring te personaliseren en verbeteren.

Privacyrapport

Zie een lijst met bekende trackers die zijn tegengehouden op alle websites die u hebt bezocht.

Wachtwoorden automatisch invullen

Gebruik de functie voor automatisch invullen om bewaarde gebruikersnamen en wachtwoorden eenvoudig in te vullen en sterke wachtwoorden te genereren wanneer u zich aanmeldt voor websites.

Bladwijzers importeren

U kunt uw bladwijzers, geschiedenis en bewaarde wachtwoorden importeren uit Google Chrome of Mozilla Firefox en verdergaan waar u was gebleven.

Webpagina's vertalen

U kunt op het vertaalsymbool in het adresveld klikken om een webpagina uit een andere taal te vertalen.

Informatiebronnen

Gebruikershandleiding

Kom meer te weten over functies en ontdek wat Safari allemaal kan.

iCloud configureren

Selecteer en configureer de iCloud-functies die u wilt gebruiken, zoals Foto's, Contacten, Agenda's en meer.

Apple gemeenschappen

Zoek naar antwoorden, stel vragen en maak contact met andere Apple gebruikers.

Vraag support aan

We kunnen u helpen om de beste supportopties te vinden.

Support-app

Gepersonaliseerde toegang tot oplossingen voor uw Apple producten.