Support voor Numbers

Numbers het rekenwerk laten doen

Maak formules aan die berekeningen uitvoeren of gegevens manipuleren met meer dan 250 ingebouwde functies.

Categorieën aanmaken en gebruiken

U kunt tabellen snel ordenen en samenvatten om nieuwe inzichten in uw gegevens te verkrijgen.

Sjablonen gebruiken en beheren

Maak een aangepaste sjabloon die u opnieuw kunt gebruiken en deel bestanden met anderen.

Omzetten en delen

Deel spreadsheets van Numbers door ze om te zetten in compatibele indelingen zoals Microsoft Excel, csv en pdf.

Informatiebronnen

Gebruikershandleidingen

Kom meer te weten over functies en ontdek wat Numbers op uw Mac, iPad of iPhone allemaal kan.

Numbers voor iCloud

Maak of wijzig spreadsheets in een webbrowser met Numbers voor iCloud.

Apple gemeenschappen

Zoek naar antwoorden, stel vragen en maak contact met andere Apple gebruikers.

Vraag support aan

We kunnen u helpen om de beste supportopties te vinden.

Support-app

Gepersonaliseerde toegang tot oplossingen voor uw Apple producten.