Ondersteuning voor Numbers

Alle onderwerpen, bronnen en contactmogelijkheden die je nodig hebt voor Numbers.

Over samenwerking met Numbers

Nodig anderen uit voor je spreadsheets en werk er samen in realtime aan.

Hulp bij Numbers

Maak en bewerk Numbers-spreadsheets op je Mac, op iCloud.com en op je iPhone of iPad. Als je wilt weten hoe je iets kunt doen met Numbers, kunnen deze gebruikershandleidingen helpen.

Meer informatie

iWork-gemeenschappen

Vind oplossingen voor Pages, Numbers en Keynote in onze iWork-gemeenschappen.

Contact opnemen met Apple Support

Help me met Numbers

Beantwoord een paar vragen en wij hebben een mogelijke oplossing voor je.