Ondersteuning voor Numbers

Alle onderwerpen, bronnen en contactmogelijkheden die je nodig hebt voor Numbers.

Lees wat er nieuw is in Numbers voor Mac en iOS

Herontworpen documentbeheer, slepen tussen apps, nieuwe toetsenborden en zo veel meer.

Hulp bij Numbers

Maak en bewerk Numbers-spreadsheets op een Mac, op iCloud.com en op een iPhone of iPad. Als je wilt weten hoe je iets kunt doen met Numbers, kunnen deze gebruikershandleidingen helpen.

Meer informatie

iWork-gemeenschappen

Vind oplossingen voor Pages, Numbers en Keynote in onze iWork-gemeenschappen.

Contact opnemen met Apple Support

Help me met Numbers

Beantwoord een paar vragen en wij hebben een mogelijke oplossing voor je.