Upgrade naar macOS High Sierra

macOS High Sierra is uitgerust met nieuwe technologieën waardoor het besturingssysteem betrouwbaarder is, beter reageert op de behoeften van gebruikers en klaar is voor toekomstige vernieuwing. Bovendien verbeteren persoonlijke instellingen de functies en apps die je dagelijks gebruikt.

Haal de upgrade op

Lees hoe je een reservekopie van je Mac maakt en download dan macOS High Sierra vanaf de Mac App Store.

Wat is nieuw in macOS High Sierra?

macOS High Sierra is uitgerust met nieuwe technologieën waardoor het besturingssysteem betrouwbaarder is, beter reageert op de behoeften van gebruikers en klaar is voor toekomstige vernieuwing. Bovendien verbeteren persoonlijke instellingen de functies en apps die je dagelijks gebruikt.

Meer macOS-bronnen

Vraag hulp bij het gebruik van macOS, het verplaatsen van content naar een nieuwe Mac en meer.