Support voor iMovie

Doe meer met iMovie

Een film maken

Lees hoe u uw film maakt en polijst, video- en geluidseffecten toevoegt, en de film deelt met anderen.

De bibliotheek verplaatsen

Als u ruimte moet vrijmaken op uw Mac, kunt u de iMovie-bibliotheek verplaatsen naar een externe schijf.

Ondersteunde camera's

Een breed scala aan digitale video- en fotocamera's van andere merken is compatibel met iMovie.

Projecten en gebeurtenissen bijwerken

U kunt projecten en gebeurtenissen van eerdere iMovie-versies bijwerken zodat deze werken met de nieuwste versie van iMovie voor macOS.

Informatiebronnen

Gebruikershandleidingen

Kom meer te weten over functies en ontdek wat iMovie op uw MaciPhone of iPad allemaal kan.

Feedback

Stuur ons uw opmerkingen over iMovie voor macOS of iOS en iPadOS.

Apple gemeenschappen

Zoek naar antwoorden, stel vragen en maak contact met andere Apple gebruikers.

Vraag support aan

We kunnen u helpen om de beste supportopties te vinden.

Support-app

Gepersonaliseerde toegang tot oplossingen voor uw Apple producten.