macOS High Sierra

Informatie over iBooks Author

iBooks Author is een Mac-programma waarmee je interactieve mediaboeken voor de iPad en Mac kunt maken. Naast hulpmiddelen voor het schrijven en opmaken van tekst biedt iBooks Author kant-en-klare widgets waarmee je films, beoordelingsvragen, afbeeldingsgalerieën en andere media kunt toevoegen. Als je een boek af hebt, kun je het zelf distribueren of publiceren via de iBooks Store.

Open iBooks Author Help

Je kunt iBooks Author gratis downloaden uit de Mac App Store.

Open de App Store