macOS High Sierra

problemen met Time Machine

Er moet een nieuwe reservekopie worden gemaakt met Time Machine

Zie:

Je krijgt de melding dat je een nieuwe reservekopie moet maken

Algemene problemen oplossen

Controleer of de reservekopieschijf is aangesloten op het lichtnet, is ingeschakeld en goed is aangesloten op je Mac. Als de reservekopieschijf zich in een netwerk bevindt, controleer je of zowel de schijf als je computer met het netwerk is verbonden. In geval van netwerkproblemen is je reservekopieschijf mogelijk niet beschikbaar.

Download en installeer alle recente updates van macOS. Als je een Time Capsule hebt, werk je ook deze bij met de nieuwste software en firmware. Zie Zorgen dat je Mac up-to-date is en het Apple Support-artikel De software op je AirPort-basisstation bijwerken voor meer informatie.