macOS High Sierra

Het volume hoger of lager zetten

• Om het volume van de computer te wijzigen, klik je op de volumeregelaar  in de menubalk en sleep je de schuifknop om het volume hoger of lager te zetten. (Je kunt ook de Control Strip gebruiken.)

Als de volumeregelaar niet in de menubalk staat, kies je Apple-menu > 'Systeemvoorkeuren' en klik je vervolgens op 'Geluid'. Klik op 'Uitvoer' en schakel vervolgens het aankruisvak 'Toon volume in menubalk' in.

Open het paneel 'Uitvoer'