Het welkomstscherm dat verschijnt als je de iPhone voor het eerst inschakelt.

Aan de slag

Stel een paar basisfuncties in voordat je je nieuwe iPhone gaat gebruiken.

Basisconfiguratie

Het belscherm op de iPhone met een unieke contactposter.

Voeg je eigen stijl toe

Je kunt je iPhone helemaal aanpassen aan je persoonlijke stijl en wensen. Laat bijvoorbeeld je favoriete foto's zien op het toegangsscherm, voeg widgets toe aan het beginscherm, pas de tekstgrootte aan of kies beltonen.

Je iPhone personaliseren

Het Camera-scherm in de fotomodus, met vier personen in het opnamekader.

Maak je mooiste foto

Leg waar je ook bent speciale momenten vast met je iPhone. Lees hoe je foto's en video's maakt en andere camerafuncties op je iPhone gebruikt.

Prachtige foto's en video's maken

Een FaceTime-gesprek.

Blijf in contact

Met de iPhone blijf je gemakkelijk in contact met de mensen die belangrijk voor je zijn. Als je ze in je lijst met contactpersonen zet, heb je hun contactgegevens altijd en overal bij de hand, zodat je snel kunt bijpraten via een tekstbericht, een belletje of FaceTime.

Contact houden met familie en vrienden

Het scherm 'Delen met gezin' in Instellingen. Er staan vijf gezinsleden in de lijst. Onder hun namen staat de lijst 'Checklist voor gezin' en daaronder staan de opties voor abonnementen en het delen van aankopen.

Eensgezind

Jij en je gezinsleden kunnen via 'Delen met gezin' in aanmerking komende appaankopen, jullie locatie en zelfs gezondheidsgegevens met elkaar uitwisselen. Ook kun je ouderlijk toezicht instellen om te regelen hoe je kinderen hun apparaten gebruiken.

Functies delen met je gezin

Het scherm 'Mijn woning' in de Woning-app.

Je dag eenvoudiger maken

Lees hoe je de apps op je iPhone gebruikt om naar je favoriete plekken te gaan, een kopje koffie te kopen, je te herinneren aan belangrijke dingen die je nog moet doen en zelfs automatisch je voordeur op slot te doen als je die achter je dichttrekt.

De iPhone gebruiken voor je dagelijkse bezigheden

Een iPhone-scherm waarin wordt aangegeven dat de batterij voor 100% is opgeladen.

Tips van experts

Bekijk deze tips van Apple Support-adviseurs om je iPhone en de informatie daarop veilig te houden.

Deskundig advies van Apple Support