Activeer JavaScript in de browser om deze informatie te versturen.

Terugroepactie voor Beats Pill XL-luidspreker - Bedankt

Hartelijk dank

Wij stellen het op prijs dat u contact hebt opgenomen met Apple. U ontvangt binnen ongeveer 15 minuten een bevestigingse-mail.

Apple

BELANGRIJK: e-mails van Apple belanden soms in de spammap.

• Controleer deze map als u geen e-mailbevestiging van ons ontvangt in uw Postvak IN.
  • Pas de instellingen van de spamfilter aan zodat e-mails van e-mailadressen die eindigen op ‘@apple.com’ worden toegestaan.