Activeer JavaScript in de browser om deze informatie te versturen.
Als u deze optie wijzigt, wordt deze pagina opnieuw geladen

Terugroepactie voor Beats Pill XL-luidspreker - Aanvraag

Geef je contactgegevens op om deel te nemen aan het vervangingsprogramma voor de Beats Pill XL-luidspreker. Neem vervolgens contact op met Apple Support om het vergoedingsproces te starten. We bieden instructies voor hoe je je Beats Pill XL-luidspreker kunt recyclen. Je Apple Store-tegoed of elektronische betaling komt binnen ongeveer drie weken beschikbaar.

Naam en adres
Voer uw voornaam in.
Voer uw achternaam in.
Voer uw adres in.
Voer uw woonplaats in.
Selecteer uw staat/provincie.
Voer uw postcode in.
Contactgegevens
Voer uw telefoonnummer in. Controleer uw telefoonnummer.
Voer uw e-mailadres in. Controleer uw e-mailadres.
Productinformatie
Voer uw serienummer in.

Voorbeeld: RAVE xx xxxx-xxxxxx. Uw Pill XL-serienummer vinden

Hoe wilt u worden terugbetaald?
Kies een optie voor terugbetaling.

Als u problemen ervaart bij het invullen van dit formulier, neemt u contact op met Apple.

Als u kiest voor Apple Store-tegoed, wordt dit verstrekt via e-mail en kan het worden gebruikt in de Apple Store of een Apple Retail Store.

Als u kiest voor een elektronische betaling, wordt het bedrag rechtstreeks overgemaakt naar uw bankrekening.

Apple neemt uw privacy zeer serieus. De persoonlijke gegevens die u verzendt voor deze terugroepactie, worden alleen gebruikt om uw aanvraag te behandelen en het programma te beheren. Raadpleeg het Privacybeleid van Apple voor meer informatie over het verzamelen en gebruik van persoonlijke gegevens.