iMac (24-inch, 2023) - Behuizing

Voordat je begint

Verwijder de volgende onderdelen voordat je begint:

iMac (24-inch, 2023, twee poorten)

iMac (24-inch, 2023, vier poorten)

Behuizing van de iMac (24-inch, 2023, twee poorten)

Behuizing van de iMac (24-inch, 2023, vier poorten)

Gereedschap

Verwijderen

Voorzichtig: Plaats de behuizing op een schone, vlakke ondergrond of zachte doek om krassen op de behuizing te voorkomen.

De behuizing bevat de volgende verwijderbare onderdelen, die afzonderlijk verkrijgbaar zijn:

• Flexkabel van omgevingslichtsensor en microfoon (923-09595)

• Geluidskaart (923-09606)

• Flexkabel van geluidskaart en aan/uit-knop (923-09597)

• Batterijkaart (923-09598) (alleen model met vier poorten)

• Wifi- en Bluetooth-antenne (923-09603)

• Wifiantenne (923-09605)

De behuizing bevat de volgende niet-verwijderbare onderdelen, die niet afzonderlijk verkrijgbaar zijn:

• Beeldschermhaken

• Luidsprekers

• Back volumes van luidsprekers

• Wifiantenne, midden

1. Om de flexkabel van de ALS-sensor (Ambient Light Sensor) en microfoon te verwijderen, maak je eerst voorzichtig de plakstrip tussen de kabel en de behuizing los.

• Opmerking: In de volgende afbeelding wordt de iMac (24 inch, 2023, vier poorten) weergegeven, maar de stappen zijn hetzelfde voor de iMac (24 inch, 2023, twee poorten).

2. Houd met het platte uiteinde van het zwarte staafje de drukknop op de ZIF-connector van de flexkabel van de ALS en de microfoon (1) ingedrukt. Schuif vervolgens het uiteinde van de kabel uit de connector (2).

Montage

1. Schuif het uiteinde van de kabel in de connector om de flexkabel van de ALS en microfoon terug te plaatsen.

2. Druk vervolgens op de kabel om deze aan de behuizing te bevestigen.

• Belangrijk: Leid de flexkabel van de ALS en microfoon onder de flexkabel van de geluidskaart en de aan/uit-knop door.

• Opmerking: In de volgende afbeelding wordt de iMac (24 inch, 2023, vier poorten) weergegeven, maar de stappen zijn hetzelfde voor de iMac (24 inch, 2023, twee poorten).

Plaats de volgende onderdelen terug om de montage te voltooien:

iMac (24-inch, 2023, twee poorten)

iMac (24-inch, 2023, vier poorten)