Het scherm 'Ontdek' van Apple Music met Party-afspeellijsten.

Luisteren waar en wanneer je maar wilt

Configureer je iPod touch met muziek, audioboeken en podcasts voor uren luisterplezier.

Ontdek muziek, audioboeken en podcasts

Het effectenscherm van Berichten. Boven in het scherm zie je het kader van de camera aan de voorkant. Rond het onderwerp in het kader bevinden zich iMessage-stickers. Onder het kader staan, van links naar rechts, de knoppen voor filters, tekst, vormen, memoji's, emoji's en de iMessage-app. Onder in het scherm staan, van links naar rechts, de effectenknop, de sluiterknop en de knop voor de camera aan de achterkant.

Blijf in contact

Verstuur tekstberichten met fotofilters en stickers, start een FaceTime-groepsgesprek of personaliseer je favoriete terugblikken in de Foto's-app.

Ontdek leuke manieren om contact te houden

Het scherm met het activiteitenrapport in Schermtijd. Boven in het scherm staan knoppen voor 'Week' en 'Dag'. 'Week' is geselecteerd. In het midden van het scherm staat een diagram dat aangeeft hoeveel tijd er elke dag van de week is besteed aan games, amusement en sociale netwerken. Onder het diagram staat het totaal per week.

Schermtijd instellen voor kinderen

Met Schermtijd kun je precies zien hoe je kinderen de tijd op hun apparaten besteden, activiteitenrapporten bekijken en limieten instellen.

Stel schermtijd in voor een kind

Om in de iPod touch-gebruikershandleiding te zoeken, klik je op 'Inhoudsopgave' boven aan de pagina of typ je een of meer woorden in het zoekveld. Ook kun je de handleiding downloaden via Apple Books (indien beschikbaar).