Je kunt automatisch apparaten toevoegen aan AppleSchool Manager.

Automatisch Apple-apparaten toevoegen

Nadat je je apparaten hebt gekocht, kunnen ze automatisch worden toegevoegd, en staan er configuraties, apps en boeken klaar om geïnstalleerd te worden zodra de apparaten worden aangezet.

Je apparaten toevoegen en beheren

Je kunt apps en boeken in bulk kopen en ze toewijzen aan apparaten.

Apps en boeken in bulk kopen en ze toewijzen aan apparaten

Als je apps en boeken in bulk koopt, kun je ze toewijzen aan apparaten zodat medewerkers, docenten en leerlingen ze kunnen gebruiken. Indien nodig, kun je apps gewoon opnieuw aan andere apparaten toewijzen.

Materiaal selecteren en kopen

Nieuwe locaties kunnen eenvoudig worden aangemaakt.

Aparte locaties aanmaken voor elk school in je district

Maak eenvoudig te beheren locaties aan voor elke school en stel managers aan om de instelling voor hun eigen kantoor te configureren.

Locaties aanmaken

Om door de Gebruikershandleiding Apple School Manager te bladeren, tik je op de inhoudsopgave boven aan de pagina.