Uw Apple Arcade-gameplaygegevens zien op al uw apparaten

U kunt iCloud en Game Center gebruiken om uw voortgang, highscores en opgeslagen games up-to-date te houden op uw apparaten.

Als u bent ingelogd bij dezelfde iCloud- en Game Center-accounts op al uw apparaten, hebt u op alle apparaten toegang tot uw opgeslagen games en voortgang in Apple Arcade-games. Als u lid bent van Delen met gezin, kan iedereen in uw gezin Apple Arcade gebruiken, maar ze zien uw gameplaygegevens niet.

Als u uw gameplaygegevens niet ziet op een apparaat

Als u uw gameplaygegevens op één apparaat wel kunt zien, maar niet op een ander, moet u mogelijk uw instellingen controleren.

Uw instellingen controleren op uw iPhone, iPad of iPod touch

1. Zorg ervoor dat u bent ingelogd bij iCloud met dezelfde Apple ID die u ook gebruikt op uw andere apparaten.
  2. Zorg ervoor dat u bent ingelogd bij Game Center met dezelfde Apple ID die u ook gebruikt op uw andere apparaten. Ga naar 'Instellingen' > 'Game Center' om de Apple ID te zien die u gebruikt met Game Center.

Als u uw gegevens nog niet ziet en u op een ander apparaat speelde, controleert u uw instellingen op dat apparaat.

Uw instellingen controleren op uw Apple TV

Als u uw Apple TV deelt met iemand anders, logt u in bij uw iCloud- en Game Center-accounts voordat u uw Apple Arcade-game gaat spelen.

Op een Apple TV moet u ook handmatig uitloggen bij Game Center* en inloggen bij uw account wanneer u van gebruiker wisselt:

1. Zorg ervoor dat u bent ingelogd met dezelfde Apple ID die u ook gebruikt met Apple Arcade.
  2. Open de Instellingen-app en selecteer 'Gebruikers en accounts'. Controleer of u met de juiste Apple ID bent ingelogd bij iCloud en Game Center.

Als u uw gegevens nog niet ziet en u op een ander apparaat speelde, controleert u uw instellingen op dat apparaat.

*Wanneer u uitlogt bij een iCloud-account, worden sommige HomeKit-functies mogelijk uitgeschakeld. Nadat u hebt ingelogd, stelt u de HomeKit-functies opnieuw in.

Uw instellingen controleren op uw Mac

Als u uw Mac met iemand anders deelt, controleert u of u bent ingelogd bij uw Mac met uw eigen gebruikersprofiel en niet met de account van iemand anders. Controleer vervolgens of u bent ingelogd bij dezelfde iCloud- en Game Center-accounts die u ook gebruikt met Apple Arcade. Als u uw Mac deelt met andere Apple Arcade-gebruikers, moeten zij hetzelfde doen, met hun eigen Mac-gebruikersprofiel, iCloud- en Game Center-accounts.

Als u uw gegevens nog niet ziet en u op een ander apparaat speelde, controleert u uw instellingen op dat apparaat.

Als u uw abonnement op Apple Arcade opzegt

Als u uw abonnement op Apple Arcade opzegt, om welke reden dan ook, kunt u zich opnieuw abonneren en nog steeds uw gameplaygegevens openen. Als u te lang wacht, worden mogelijk enkele van uw opgeslagen games niet ondersteund tegen de tijd dat u opnieuw een abonnement neemt.

Als u geen Apple Arcade-abonnee bent, kunt u geen Apple Arcade-games spelen, ook niet als u ze hebt gedownload naar uw apparaat. Verwijder de apps als u ze niet meer nodig hebt of abonneer u opnieuw om te blijven spelen.

Meer informatie

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.