De software op Apple TV bijwerken

Lees hier hoe u zoekt naar updates of de Apple TV zo configureert dat de software automatisch wordt bijgewerkt.

Zoeken naar updates

1. Ga op een Apple TV 4K of Apple TV (4e generatie) naar 'Instellingen' > 'Systeem' > 'Software-updates' en selecteer 'Werk software bij'.*
  2.  Selecteer 'Download en installeer' als u een update ziet. Wacht tot de Apple TV de update downloadt. Koppel de Apple TV niet los of trek de stekker ervan niet uit het stopcontact totdat de update is voltooid.
  3. Wanneer de update is gedownload, wordt de Apple TV opnieuw opgestart en de update voorbereid. Koppel de Apple TV niet los of trek de stekker ervan niet uit het stopcontact totdat de update is voltooid.
  4. Nadat de Apple TV de update heeft voorbereid, wordt deze geïnstalleerd. Wanneer de update voltooid is, wordt de Apple TV automatisch opnieuw opgestart.

*Als u de software van een Apple TV (2e of 3e generatie) wilt bijwerken, gaat u naar 'Instellingen' > 'Algemeen' > 'Werk software bij'. Als u een update ziet, downloadt en installeert u deze. Koppel de Apple TV niet los of trek de stekker ervan niet uit het stopcontact totdat de update is voltooid.

De Apple TV automatisch bijwerken

U kunt de Apple TV zo configureren dat nieuwe updates worden geïnstalleerd zodra deze beschikbaar zijn. Ga gewoon naar 'Instellingen' > 'Systeem' > 'Software-updates' en schakel 'Werk automatisch bij' in.

Als u de software van een Apple TV (2e of 3e generatie) wilt bijwerken, gaat u naar 'Instellingen' > 'Algemeen' > 'Werk software bij' en schakelt u 'Werk automatisch bij' in.

Hulp krijgen

• Als u een Apple TV niet kunt bijwerken, controleert u of u met een wifi- of Ethernet-netwerk bent verbonden.
  • Als de voortgangsbalk van de update vast lijkt te zitten of gepauzeerd lijkt, mag u de stekker van de Apple TV niet uit het stopcontact trekken. Wacht nog even totdat de update voltooid is. Als u al meer dan een uur aan het wachten bent, neemt u contact op met Apple Support alvorens de Apple TV opnieuw op te starten of de stekker ervan uit het stopcontact te trekken.
  • Als er tijdens de update een probleem optreedt, ziet u mogelijk een bericht waarin u wordt gevraagd alle instellingen te wissen of opnieuw op te starten. Probeer eerst het apparaat opnieuw op te starten. Selecteer 'Wis alle instellingen' als u nogmaals hetzelfde bericht ziet.
  • Voor andere problemen neemt u contact op met Apple Support.