Als u het voicemailwachtwoord op uw iPhone vergeet

Alleen uw mobiele aanbieder kan u helpen als u de voicemail op de iPhone niet kunt beluisteren omdat u het wachtwoord bent vergeten.

Apple heeft geen toegang tot uw voicemailwachtwoord en kan het daarom niet opnieuw voor u instellen.

Neem contact op met uw mobiele aanbieder

Alleen uw mobiele aanbieder heeft toegang tot de voicemailaccount voor uw telefoonnummer en kan deze beheren. Zoek op de klantenservicepagina van uw mobiele aanbieder naar een stappenplan waarmee u het wachtwoord online of telefonisch opnieuw kunt instellen.

Gebruik het Apple Support-artikel over aanbieders of een online zoekmachine om de servicepagina van uw mobiele aanbieder te vinden.