Visual Voicemail configureren op de iPhone

Met Visual Voicemail kunt u een lijst met berichten zien en kunt u kiezen welke u wilt beluisteren of verwijderen. Lees hier hoe u de bestaande voicemail configureert en overzet.

Visual Voicemail configureren

Als uw aanbieder Visual Voicemail ondersteunt, kunt u dit configureren met deze stappen:

1. Ga naar de Telefoon-app en tik op de tab 'Voicemail'.
  2. Tik op 'Configureer nu'.
  3. Maak een voicemailwachtwoord en tik op 'Gereed'.
  4. Voer uw wachtwoord opnieuw in om het te bevestigen en tik op 'Gereed'.
  5. Selecteer 'Aangepast' of 'Standaard'. Als u 'Aangepast' kiest, kunt u een nieuwe begroeting opnemen.
  6. Tik op 'Bewaar'.

Bestaande voicemail overzetten

Volg deze stappen om de bestaande voicemail over te zetten:

1. Ga naar de Telefoon-app en tik op de tab 'Voicemail'.
  2. Tik op 'Configureer nu'.
  3. Voer uw wachtwoord in* en tik op 'Gereed'.
  4. Neem een aangepaste begroeting op of gebruik de standaardbegroeting en tik op 'Bewaar'.

* Als u uw voicemailwachtwoord vergeet, kunt u het niet opnieuw instellen vanaf de iPhone. U moet contact opnemen met de mobiele telefoonaanbieder om het wachtwoord opnieuw in te stellen. Als u een nieuwe simkaart plaatst, gaan de op de iPhone bewaarde voicemails mogelijk verloren.

Hulp krijgen bij Visual Voicemail

Als u Visual Voicemail niet kunt configureren, neemt u contact op met uw aanbieder om te controleren of uw abonnement de functie ondersteunt

Probeer deze stappen als u hulp nodig hebt. Controleer de Visual Voicemail na elke stap:

1. Zorg ervoor dat u de nieuwste iOS-versie hebt.
  2. Kijk of er een bundelupdate van de aanbieder beschikbaar is. Ga naar 'Instellingen' > 'Algemeen' > 'Info'. Als er een update beschikbaar is, wordt u gevraagd om bij te werken.
  3. Probeer iemand te bellen om uw mobiele netwerkverbinding te controleren.
  4. Controleer of u uw voicemail hebt geconfigureerd. Om dit te controleren, belt u uw eigen nummer vanaf uw iPhone en laat u een bericht achter.
  5. Bel met een andere telefoon naar uw iPhone en probeer een voicemail voor uzelf in te spreken.
  6. Ga naar het toetsenblok en houd de 1 ingedrukt of klik op de knop 'Bel voicemail'. Hiermee wordt de voicemail gebeld. Controleer of u gemiste berichten hebt.
  7. Op het voicemailscherm tikt u op 'Begroeting'. Wijzig vervolgens uw begroeting in 'Aangepast' of 'Standaard'.
  8. Als u meerdere mobiele abonnementen op uw iPhone hebt, probeert u te wisselen naar een ander abonnement. Bel het eerste nummer en probeer een bericht achter te laten.
  9. Ga naar 'Instellingen' > 'Algemeen' > 'Stel opnieuw in' en tik op 'Herstel netwerkinstellingen'.
  10. Als u nog steeds hulp nodig hebt, neemt u contact op met uw aanbieder.

Meer informatie

U kunt ook uw Visual Voicemail-berichten bewaren als notities of gesproken memo's, of ze delen met Berichten, Mail of AirDrop.