Visual Voicemail configureren op de iPhone

Met Visual Voicemail kunt u een lijst met berichten zien en kunt u kiezen welke u wilt beluisteren of verwijderen. Lees hier hoe u de bestaande voicemail configureert en overzet.

Visual Voicemail configureren

Als uw aanbieder Visual Voicemail ondersteunt, kunt u dit configureren met deze stappen:

1. Ga naar de Telefoon-app en tik op de tab 'Voicemail'.
  2. Tik op 'Configureer nu'.
  3. Maak een voicemailwachtwoord en tik op 'Gereed'.
  4. Voer uw wachtwoord nogmaals in om het te bevestigen en tik op 'Gereed'.
  5. Selecteer 'Aangepast' of 'Standaard'. Als u 'Aangepast' kiest, kunt u een nieuwe begroeting opnemen.
  6. Tik op 'Gereed' om de begroeting te bewaren.

Uw bestaande voicemail overzetten

Volg deze stappen om de bestaande voicemail over te zetten:

1. Ga naar de Telefoon-app en tik op de tab 'Voicemail'.
  2. Tik op 'Configureer nu'.
  3. Voer uw wachtwoord in* en tik op 'Gereed'.
  4. Neem een aangepaste begroeting op of gebruik de standaardbegroeting en tik op 'Bewaar'.

Als u uw voicemailwachtwoord vergeet, kunt u het niet opnieuw instellen vanaf de iPhone. U moet contact opnemen met de mobiele telefoonaanbieder om het wachtwoord opnieuw in te stellen. Als u een nieuwe simkaart plaatst, gaan de op de iPhone bewaarde voicemails mogelijk verloren.

Hulp krijgen bij Visual Voicemail

Als u Visual Voicemail niet kunt instellen, neemt u contact op met uw aanbieder om te controleren of uw abonnement de functie ondersteunt.

Probeer deze stappen als u hulp nodig hebt. Controleer de Visual Voicemail na elke stap:

1. Probeer iemand te bellen om de verbinding met het mobiele netwerk te controleren.
  2. Controleer of u uw voicemail hebt ingesteld. Om te controleren, belt u uw telefoonnummer vanaf de iPhone.
  3. Bel met een andere telefoon naar uw iPhone en probeer een voicemail voor uzelf in te spreken.
  4. Ga naar 'Instellingen' > 'Algemeen' > 'Stel opnieuw in' en tik op 'Herstel netwerkinstellingen'.

Meer informatie

U kunt ook uw Visual Voicemail-berichten opslaan als notities of spraakmemo's, of ze delen met Berichten, Mail of AirDrop.